I-V 9:00-17:00
+370 693 03603

Siūlo: vokiškos (brunner-hildebtrand) džiovyklos

Kaina: sutartinė

Pramoninių vokiškų medienos džiovyklų "Brunner-Hildebrand" atstovas Lietuvoje.
- Nuo projektavimo iki pridavimo , aptarnavimo, konsultavimo.
1 -Patikimiausia (ir viena iš labiausiai kotiruojamų) pasaulyje medienos džiovyklų gamintoja. Įmonei stažas 140 metų.
2-Hildebrand visas džiovyklas fiksuoja. Net perpirkę senas ,30-50 metų senumo, gali gauti konsultacijas ir pagalbą apie konkrečias džiovyklas.
3 -Daugelis įmonių, kotiruojamos Lietuvoje, nėra žinomos pasaulyje. Todėl vežant medieną į užsienį, žymiai didesnės problemos (yra pretekstas) atestuojant medieną.
4-Hildebrand vedantieji specialistai yra apsigynę daktarines disertacijas medienos džiovinimo srityje. ir toliau dirba įtmonėje, gilindamiesi į procesus.. Įmonėje praktiškai nėra darbuotojų kaitos.
5 -"Hildebrand" skirtumas nuo kitų įmonių ( kad ir gerų ), kad pati projektuoja ir daro džiovyklas , valdymo įrangą ir džiovinimo programas. Pati kuria džiovinimo technologijas. Ir tai daro 140 metų,
6-Hildebrand sistemoje yra suprogramuota galinga gedimo aptikimo programa (kaip pačios programos ir įrangos dalių ,taip ir išorinių (daviklių, atskirų laidų ir t.t.). Kas leidžia telefonu (anksčiau ir dabar) arba internetu, greitai nustayti gedimus, nevažiuojant į vietą. Galimybė telefonu- nes anksčiau nebuvo interneto, o dabar pasaukyje irgi ne visur yra, nes džiovyklos gali būti kaimuose, miškuose ir t.t.
7-Hildebrand dabar naudoja Standartinius kompiuterius su „Windows“ . Sugedus kompiutriui, arba senai džiovyklai, galima sukomplektuoti vietoje nauju kompiuteriu ir įdiegiant naują programą. Naujom sistemom yra numatomas pereinamumas iš senų.


Skelbimo kontaktiniai duomenys nėra rodomi, nes skelbimas nebegalioja.

Data: 2018.10.03
Skelbimo kontaktiniai duomenys nėra rodomi, nes skelbimas nebegalioja.

Data: 2018.10.03

Panašūs skelbimai
Siūlo
02.05
Šilalės r. sav.
Medienos džiovyklos, pagamintos Lietuvoje
Sutartinė
Siūlo
02.05
Šilalės r. sav.
Nauji kaloriferiai

Nauji kaloriferiai


Sutartinė

Sutartinė
Siūlo
Vakar
Visa Lietuva
konteinerinės katilinės
Sutartinė
Siūlo
02.05
Šilalės r. sav.
Ventiliatorius medienos džiovyklai
Sutartinė
Siūlo
Vakar
Šiaulių r. sav.
kalvis pramoniniai biokuro katilai
Sutartinė
Žymės: Džiovykla , Medžio džiovyklos, Pramoninės medžio džiovyklos, Vokiškos medžio džiovyklos, Hildebrand medienos džiovyklos